DEN DIGILOGA VINNAREN

Det handlar inte om att digitalisera allt. Det handlar inte heller om att behålla allt det gamla. Det handlar om att ta det bästa från de två världarna och kombinera. Det är då du blir vinnaren.

Nästan allt kan digitaliseras idag. För några är det skrämmande, för andra en enorm möjlighet. Men det är som Epiktetos, redan 50-140 f.kr sa: ”Det finns bara en väg till glädje och det är att sluta bekymra sig över det man inte kan påverka”. Var inte rädda. Våga älska framtidens möjligheter. 

Tekniken kommer att vara överlägsna oss i mycket. AI (artificiella intelligensen) kommer att rita om spelplanen i de flesta branscher. Det kommer att bli enorma förändringar, men också enorma möjligheter, om man gör rätt. För redan nu ser vi många som har misslyckats med sina digitala satsningar. Det är lätt att göra fel. Det är lätt att glömma bort det viktigaste. Människan. Det är lätt att glömma syftet. För framtiden är inte bara digital. Framtiden är inte heller bara analog. Den är digilog.

Hur blir man då digilog? Det berättar jag om i den här underhållande, konkreta och fascinerande föreläsningen om framtiden. Jag hoppas att den ska ge en massa häftiga reflektioner, tankar, idéer och verktyg till hur man ska bli den digiloga vinnaren.

Du kan välja mellan en föreläsning live, eller digital, på 20 minuter och upp till en timme, eller som en halvdags-eller heldagsworkshop. 

Göran Adlén