Jag har hittills gett ut tre böcker på Prisma Förlag. Den första kom ut 2005 och blev utsedd till Årets Ledarbok samma år. Bokens titel är
FRAMTIDEN ÄR INTE VAD DEN BRUKADE VARA
och är en inspirationsbok om vad som händer i samhället när det gäller ledarskap, arbetsmarknad, nya kundgrupper och nya sätt att bygga varumärken och nå fram till kundgrupperna med marknadsföring. En recensent skrev att det var ”"amfetamin i textform".

Den andra boken (april 2007) är KONSTEN ATT BLI NÅGOT UTÖVER DET VANLIGA som är en inspirationsbok, och handlar om hur du ska lyckas få fram din passion och bygga ett personligt varumärke. Den innehåller mina tankar, råd och idéer till hur du ska kunna bli något utöver det vanliga. Jag är otroligt glad över alla de positiva recensioner som boken fått.

Min tredje bok, LEV DITT LIV MED MOD & PASSION, dök upp i bokhandeln oktober 2008. I den kan du bl a läsa om hur du ska lyssna lite mer på dig själv och vad du själv vill. Bry dig lite mindre om vad andra tycker och tänker. Bli din egen energiske inspirationsguru.
Varför bär du på drömmar som du aldrig försöker förverkliga? Varför går du till ett arbete du egentligen tycker är tråkigt? Varför vågar du inte förverkliga den där idéen som du själv tycker är så briljant?
Svaret är enkelt. Du saknar tillräckligt med mod och passion! De två viktigaste egenskaperna om du ska lyckas leva det liv som du egentligen vill leva! Glöm bort Jante. Gör problem till möjligheter. Byt ut tristess mot passion.

Min fjärde bok, LILLA INSPIRATIONSBOKEN OM STORA SAKER, gav jag ut på förlaget Bladh by Bladh, www.bladhbybladh.se hösten 2010. Frågar du mig så tycker jag det här är den enda bok du behöver för att lyckas i livet. För jag har ju plockat ut det bästa från de bästa och i den här boken har jag citerat alla de otroligt kloka, karismatiska människor som har gett mig inspiration och som har fått mig att tänka till. Boken bygger på mina sjutton lyckas-faktorer för både arbetet och privatlivet.

NU HAR JAG TÖMT MIN EGEN BOKSHOP! Men du kan läsa mer och beställa mina böcker på www.bokus.com eller på www.adlibris.com

 

START BÖCKER

GÖRAN ADLÉN tfn 0708- 56 02 93 goran@adlen.nu