FRAMTIDENS ARBETSLIV

En skön härlig guacamole som sätter alla gamla sanningar ur spel

Det var inte bättre förr. Det var bara förr. Inget kommer att vara sig likt längre. Arbetsplatserna kommer att förändras efter den pandemi som har drabbats världen. Vårt sätt att arbeta kommer att förändras. Det kommer att ske en digitaliseringsvåg över våra arbetsplatser där fler kommer att arbeta hemifrån och en del bara sporadiskt kommer att besöka sin arbetsplats. Valfriheten blir större. Anställningsformerna kommer att bli mer flexibla. Och mitt i detta finns en gig-economy som vuxit sig stark. Det här kommer att förändra ledarskapet, hur man bygger en stark företagskultur och inte minst hur man skapar arbetsglädje. De gamla sanningarna gäller inte längre.  Nu handlar det om att bygga organisationer som verkligen bygger en TILLSAMMANS-kultur och inte låter ordet tillsammans stanna vid att vara en klatschig kylskåpsmagnet. 

Den här föreläsningen belyser förändringen och möjligheten, baserad på forskning, i hur man bygger en stark företagskultur, hur man skapar arbetsglädje och hur man får en organisation som fungerar när arbetsplatserna inte ser ut som de gjort tidigare. Det är en inspirerande föreläsning som ger dig verktygen till hur man kan förändra sitt sätt att arbeta till det bättre. 

Du kan välja mellan en föreläsning live, eller digital, på 20 minuter och upp till en timme, eller som en halvdags-eller heldagsworkshop. 

Göran Adlén